Atrialta on luvassa tälle kesäkaudelle isoja uutuuksia, jotka grillataan historian kirjoihin. Ei savua ilman tulta… grillikausi tuntuu jo nenässä.

Grillit lyövät tulta, kun suomalaiset suuntaavat pitkän kylmän jakson jälkeen taas hyvän grilliruoan ääreen. Kautta aikain, kesästä toiseen on kokoonnuttu terasseille ja takapihoille, laitureille ja leirintäalueille loimuavien liekkien ja hehkuvien hiillosten ääreen. Atrialta on luvassa tälle kesäkaudelle isoja uutuuksia, jotka grillataan historian kirjoihin. Ei savua ilman tulta… grillikausi tuntuu jo nenässä.

Atrian grillausuutuudet saapuvat kauppoihin toukokuun alussa.
Tutustu tarkemmin Atrian kesän uutuuksiin tästä.

Atria on Pohjoismaiden, Venäjän ja Viron johtavia liha- ja ruoka-alan yrityksiä. Olemme asiakkaidemme, henkilöstömme ja omistajiemme arvostama yli 110-vuotias yritys. Yrityksemme uusiutuminen ja kasvu perustuvat erinomaiseen kaupalliseen osaamiseen, tehokkaaseen toimintaan ja yhtenäiseen, kestävää menestystä arvostavaan toimintatapaan.

Päätuotteemme, Hyvä Ruoka, tuottaa paremman mielen ja kestävää arvoa kaikille sidosryhmillemme. Hyvä ruokamme on vastuullisesti ja eettisesti tuotettua, ravitsevaa ja turvallista. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli noin 1,44 miljardia euroa ja palveluksemme oli noin 4 460 liha- ja ruoka-alan osaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Venäjällä ja Virossa. Atria Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä vuodesta 1991 lähtien.