Valmisruoan kysyntä kasvaa. Kuluttajat haluavat ostaa helppoja, nopeita ja maistuvia valmisruokia helpottamaan arjen ruoanlaittoa. Myös kasvispohjaisten tuotteiden kysyntä kasvaa. Puhutaan kasvisbuumista, aikamme suurimmasta trendistä. Samaan aikaan kuluttajien arvostus kotimaisia tuotteita kohtaan nousee.

Myös me Riitan Herkulla haluamme vastata tähän kysyntään ja tuomme ensimmäisenä valmisruokapuolelle kaksi uutta Juurespizzaa. Juurespizzojen salaisuus piilee niiden pohjissa – olemme lisänneet pohjiin punajuurta ja porkkanaa ja näin saimme pizzapohjiin enemmän näköä ja makua. Pizzojen täytteiksi valitsimme ainoastaan herkulliset juustot, nämä uutuustuotteet sopivatkin myös kasvisruokaa noudattaville. Voit syödä pizzat sellaisenaan tai laittaa niiden päälle lisätäytteitä oman makusi mukaan.

Valmistamme uudet Juurespizzat omalla tehtaallamme Pohjanmaalla. Juurespizzat 280g tulevat kauppoihin syyskuun lopussa.

Riitan Herkku on vuonna 1986 perustettu pohjalainen perheyritys. Kaikki sai alkunsa leipäjuuston valmistamisesta ja yhä edelleen tuote kuuluu yrityksen kivijalkaan. Vuosien mittaan leipäjuuston rinnalle on tullut paljon muitakin tuotteita, tunnetuimpana Metripizza, Mustikkakeitto sekä Karpalomehu. Oman tuotannon raaka-ainevalinnoissa pyrimme suosimaan puhtaita makuja ja suomalaista alkuperää. Tuotteissamme maistuvatkin aidot raaka-aineet sekä rakkaus ruokaan.

Monipuolista ruoka-alan osaamistamme ohjaa vanha sanonta ”Hyvään pyritään, mutta priimaa tuppaa tulemahan”.