Kuluttajien toiveesta Oululainen Reissumies on nyt yhä rukiisempi ja runsaskuituisempi. Syksyn odotetuin makea on Tyrkisk Peber munkki, jonka musta kuorrute ja tuttu, tulinen täyte ilahduttaa ja yllättää. Paahtoleipähyllyn uusin tulokas sisältää yli 40 % kasviksia, 7,1 prosenttia kuitua eikä lainkaan lisättyä sokeria – uusi Fazer Juurespaahto yhdistää terveellisyyden, maun, kotimaisuuden sekä luonnollisuuden1. Uutuudet ovat kaupoissa 22.8. alkaen.

Reissumies resepti uudistuu – lisää ruista ja makua

Fazer lanseeraa suomalaisimmaksi leipäbrändiksi1 koetun Reissumiehen tuoteperheeseen uuden, rukiisemman reseptin ja ihanteellisen pakkauskoon.

Oululainen Reissumies täysjyväruis 6 kpl, 355 g

Reissumiehen resepti on uudistettu yhdessä kuluttajien kanssa. Uuteen reseptiin on kuluttajien toiveesta lisätty enemmän suomalaista täysjyväruista. Sen myötä ruispitoisuus kasvoi 74 prosentista 81 prosenttiin. Ruisrouheen ansiosta leivässä on nyt lisää puruvastusta. Lisäksi sen kuitupitoisuus nousi 10 prosentista 13 prosenttiin.

Hyvää Suomesta -merkillä varustettu Oululainen Reissumies on saatavilla nyt kolmessa eri pakkauskoossa, jotka on optimoitu hävikin minimoimiseksi: jokaiseen tarpeeseen on saatavilla oikea pakkauskoko. Sarjan uutena pakkauskokona on 6 kpl pussi. Pakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen ja sulkijan metallinkeräykseen.

Reissumies Eväsleipä Italian Tomaatti-mozzarella-pesto, 135 g

Uutuus yhdistää italialaiset maut sekä suomalaisen tuoreen ruisleivän. Vähälaktoosinen ja runsaskuituinen tuote. Sopii kasvisruokavalioon. Avainlipputuote. Pakkauksen voi kierrättää muovin- ja kartonkikeräykseen.

Oululainen Reissumies Ruissämpylä sai Sydänmerkin

Vähensimme suolaa, ja nyt sitä on vain 0,7 %. Ruissämpylälle myönnettiin Suomen Sydänliiton Sydänmerkki ja se on tuoteryhmässään parempi valinta suolan kannalta. Avainlipputuote. Pakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen ja sulkijan metallinkeräykseen.

Syksyn leipäuutuudet suosivat kauden kasviksia

Avainlippumerkillä varustetut syysuutuudet ihastuttavat kuitupitoisuudellaan.

Juuresleipä Punajuuri & Porkkana Gluteeniton 3 kpl, 165 g

Juuresleipä valloittaa täysin gluteenittomana. Gluteeniton juuresleipä sisältää yli kolmasosan kasviksia: porkkanaa, perunaa ja punajuurta. Runsaskuituisessa leivässä on kuitua 7,3 %.

Gluteeniton Juuresleipä on syksyllä 2017 lanseeratun, myydyimmäksi gluteenittomaksi leiväksi nousseen4 gluteenittoman Fazer Siemenleivän sisartuote. Pakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen ja sulkijan metallinkeräykseen.

Juurespaahto Bataatti & Porkkana, 320 g

Juurespaahto tuo paahtoleipävalikoimaan kaivattua uudistusta3. Se sisältää jopa yli 40 % kasviksia kuten bataattia, porkkanaa, valkoisia papuja sekä kesäkurpitsaa.

Paahtoleipä on runsaskuituinen: siinä on 7,1 % kuitua eikä lainkaan lisättyä sokeria – leivän makeus syntyy kasviksista. Pakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen ja sulkijan metallinkeräykseen.

Munkkibaarin uudet tulokkaat

Fazer Tyrkisk Peber munkki, 12 kpl, 111 g

Odotettu maku nyt myös munkeissa! Fazer Tyrkisk Peber munkin mustan sokerikuorrutteen päällä on salmiakkinen ripote ja sisällä ärjyä täytettä. Ennennäkemätön makuyhdistelmä yllättää varmasti!

Maidoton ja laktoositon. Kausituote. Myynnissä 10.9.–2.11.2018. Pakkauksen voi kierrättää kartonkikeräykseen.

Cinnamon Vanilla Sticky, 77 g

Koukuttava kanelilla ja vaniljalla täytetty kierrepulla. Täyteläinen, kanelin makua täydentävä kuorrute. Pinnalla keksirouhetta ja vaniljaista raesokeria. Vähälaktoosinen. Pakkauksen voi kierrättää bioastiaan.

Salty Caramel Sticky, 77 g

Kutkuttavan kinuskinen, pehmeä kierrepulla suolakinuskitäytteellä ja -kuorrutteella. Pinnalla keksimurua ja ripaus kinuskikrokanttia. Vähälaktoosinen.

Sticky on uusi tahmean herkullinen kierrepulla. Mehevien pullien päällä on suussa sulava kuorrute ja kierteistä paljastuu runsas täyte. Pakkauksen voi kierrättää bioastiaan.

Syksyn makuna uuniomena

Oululainen Pullava Uuniomenapitko, 420 g

Koko kansan kestosuosikki, avainlippumerkillä varustettu Pullava ilahduttaa ystäviään syysmaulla.

Pitko on laktoositon. Pakkauksen alusta voidaan kierrättää kartonkikeräykseen ja päällinen muovinkeräykseen. Kausimaku, joka on myynnissä 1.9.2018–31.1.2019.

Paistopisteestä jo tänään

Fazer Kaura Ciabatta, 32 x 90 g

Fazer Kaura Ciabatta on lempeänmakuinen kaurasämpylä, jossa on erityisen rapea kuori. Ilmavan rakenteen takana on pitkä patalepo ja taikinan hellä käsittely. Leivottu Suomessa, Fazerin oman myllyn kotimaisista jauhoista. Maidoton.

Fazer Siemen Ciabatta, 40 x 55 g

Fazer Siemen Ciabatta sisältää ravinteikkaita auringonkukan-, kurpitsan- ja pellavansiemeniä. Ilmavan rakenteen takana on pitkä patalepo ja taikinan hellä käsittely. Leivottu Suomessa. Maidoton.

Pinaatti-Goudakierre, 40 x 120 g

Pinaatti-Goudakierteen sydämen muodostaa kermaisen täyteläinen pinaatti (17 %), sipuli ja goudajuusto sekä auringonkukan- ja pellavansiemenet. Kierteet on leivottu voitaikinaan, ja ne ovat vähälaktoosisia.

Kana-kasvisnyytti, 40 x 110 g

Täytteenä broileria, kalkkunaa, kermaista emmentaljuustoa, purjoa, pinaattia ja béchamel-kastiketta. Kana-kasvisnyytit on leivottu lehtitaikinaan ja ne ovat vähälaktoosisia.

Fazer Paahto Kaura takaisin valikoimaan

Fazer tuo Paahto Kauran takaisin kauppojen hyllyille, kun Fazer Paahto Hunaja & Kaura muuttuu takaisin Fazer Paahto Kauraksi. Runsaskuituinen paahtoleipä on leivottu Suomessa kotimaisesta viljasta. Pakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen ja sulkijan metallinkeräykseen.

Lähteet:

1 Nepa Brand Tracker 2017

2 #nuoret innovointipäivä 2017/Kopla

3 Foodwest Fazer Paahto yhteisötutkimus 5/2017

4 Nielsen Paneltrack 25032018