Ajax on nimekkäin Alankomaiden mestaruuden voittanut seura. Tämä joukkue hakee aina kärkisijat ja taistelee mestaruudesta. Tämän seuran otteluihin on helppo tehdä live vedonlyönti luotettavassa toimistossa. 

Kaudella 2023/24 Ajaxilla oli historiansa huonoin alku. Sitä ennen joukkue koki mullistavia muutoksia. Ne koskivat lähinnä joukkueen vaihtumista. Seuran riveistä poistui 18 pelaajaa. Myös yli tusina pelaajaa päinvastoin lisättiin amsterdamilaisjoukkueeseen.

Näistä muutoksista huolimatta monet asiantuntijat ja fanit uskoivat edelleen, että Ajax pystyy taistelemaan mestaruudesta. Todellisuus osoittautui kuitenkin täysin erilaiseksi. Amsterdam ei ole voittanut 8 otteluun kaikkiin turnauksiin. Hollannin mestaruussarjassa maan nimekkäin seura oli 7 ottelun jälkeen toiseksi viimeisellä sijalla 5 pisteellä. Siitä huolimatta tekeminen vedonlyönti otteluistaan live ja nyt se on helppoa tarkistetussa toimistossa.

Seuran huonot tulokset johtivat siihen, että lokakuussa 2023 seura erosi päävalmentaja Maurice Steynistä. Asiantuntija ei vastannut lainkaan johdon odotuksia.

Sopimus hänen kanssaan solmittiin 3. Mutta Steynistä kesti tehtävässään vain 2 kuukautta. Juuri tämän oppi-isän johdolla Ajax sai kaikkien aikojen huonoimman alun Eredivisiessä. Siksi hän siirtyi historiaan tietyllä tavalla.

Miksi Steynistä epäonnistui Ajaxissa

Oli selvää, että Steynistä olisi vaikea osoittaa lahjakkuuttaan Ajaxissa. Kukaan ei kuitenkaan odottanut tällaista epäonnistumista. Hänen irtisanomisensa aikaan amsterdamilaisseura oli Hollannin liigan pudotuspelipaikalla. Sen ajankohtaisia otteluita on helppo seurata Vivatbet. ee:ssä. Kaikki tämän mestaruussarjan ottelut katetaan täällä. Ajax ei ole koskaan historiansa aikana esiintynyt näin oikein.

Luonnollisesti suurin syyllinen tällaisiin tuloksiin on päävalmentaja. Jos nostamme esiin Steynistä epäonnistumisen tärkeimmät syyt, niin niiden joukossa ovat mm. seuraavat:

  1. Yhteisymmärryksen puute pelaajien kanssa. Hänen joukkueessaan oli liikaa tulokkaita. Valmentaja ei onnistunut luomaan niistä koko joukkuetta. Tämän seurauksena pelaajien toiminnassa oli paljon virheitä ja epätarkkuuksia.
  2. Epäonnistuneita taktisia päätöksiä. Ajaxin pelisuunnitelma osoittautui lähes aina epäonnistuneeksi. Hänen kilpailijansa paljastivat ja neutralisoivat helposti amsterdamilaisten vahvuudet.
  3. Konflikti johdon ja fanit. Myrkyllinen käyttäytyminen on toinen syy epäonnistuneisiin tuloksiin.

Tämän seurauksena Steynistä muistetaan yhtenä Ajaxin historian huonoimmista valmentajista. Vedonlyönti joukkueen tämän päivän otteluista on helppoa Vivatbet. Vedonvälittäjä kattaa kaikki ottelut, joissa on mukana Alankomaiden nimekkäin seura.