Vain muutamassa vuodessa Anna @memysmoothiesandlife Lindbergistä tuli yksi Instagramin kuumimmista smoothiejulkkiksista. Annan kommenttikentässä näkee monia suuria nimiä, joista kaikki haluavat päästä osaksi hänen kauniista luomuksistaan ja hyvistä resepteistään.

Kerro, kuinka kaikki alkoi!

Olen toiminut Foreverin jälleenmyyjänä vuoden 2015 alusta lähtien. Kun C9-ohjelma lanseerattiin, kokeilin sitä ja tein smoothieita C9-ohjelman mukana tulleesta Forever Ultra Vanillasta. Halusin jakaa reseptit kaikille Forever-kollegoilleni – silloin sain ajatuksen perustaa Instagram-tilin @ensmoothieomdagen, joka tilin nimi aluksi oli. Olen aina ollut erittäin kiinnostunut valokuvauksesta ja sosiaalisesta mediasta. Lisäksi tykkään tehdä keittiössä kokeiluja. Seuraajia alkoi tulla nopeasti ja minut huomioitiin Kristianstadsbladet-lehdessä ja sain sen jälkeen useita yhteydenottoja muilta paikallislehdiltä. Smoothiet vaihtuivat ajan myötä nice creameiksi, mutta ainesosat pysyivät suurin piirtein samoina. Nykyisin vedän C9-ohjelman läpi kaksi kertaa vuodessa, joulun ja kesäloman jälkeen, kun minun täytyy päästä makeanhimosta eroon ja saada taas kiinni hyvistä tavoista.

Kuinka monta nice creamia teet viikossa?

Vähintään 10, mutta en kuvaa ja postaa kaikkia. Jos nice cream on tarkoitus vain syödä, sen valmistukseen menee 10 minuuttia, mutta jos sen tarkoitus on päätyä sosiaaliseen mediaan, valmistus kestää noin tunnin. Siksi teen usein monta kerralla. Kun olen koristellut ja kuvannut nice creamin, heitän sen blenderiin, lisään muutaman ainesosan ja aloitan uudelleen. Siten hävikkiä tulee vähemmän ja säästän aikaa.

Kuka syö kaikki nice creamit?

Syön vähintään yhden päivässä, mutta mieheni ja kaksi teini-ikäistä auttavat myös mielellään.

Käytät usein Forever Ultraa resepteissäsi, miksi juuri sitä?

Maku on voittamaton! Olen kokeillut montaa erilaista proteiinijauhetta ja ateriankorviketta, mutta Forever Ultra on ylivoimaisesti paras. Pidän siitä myös siksi, että se on ateriankorvike, josta saa lisäravintoa.

Tarvitaanko nice creamin valmistukseen jotain erikoisia välineitä vai voivatko kaikki tehdä näitä kotona?

Tarvitaan blenderi tai monitoimikone, jossa on vahva moottori, jotta se pystyy käsittelemään pakastettuja raaka-aineita. Käytän Vitamixin blenderiä, jossa on ylikuumenemissuoja ja tehokas moottori.

Pitääkö huomioida jotain muuta ennen kuin alkaa kikkailla keittiössä?

Pilko banaanit pieniksi paloiksi, laita ne pakastepussiin ja purista ilma pois ennen kuin laitat ne pakastimeen. Käytä mielellään ylikypsiä banaaneja, joiden kuoressa on mustia pilkkuja, jotta saat paksun ja kermaisen koostumuksen. Sekoita aineksia mahdollisimman lyhyt aika. Mitä pidempään sekoitat, sitä enemmän blenderi lämmittää aineksia, mikä puolestaan tekee nice creamista juoksevaa.

Voisitko kertoa jonkin hauskan nice cream -tarinan?

Kun olimme perheen kanssa lomalla Balilla muutama vuosi sitten, istuimme kahvilassa, jossa oli ihania bowleja, smoothieita ynnä muuta. Kokeilimme kaikkea, mitä ruokalistalla oli, ja kaikki olivat yhtä lyyrisiä. Kahvilassa istuessamme sain kahvilan omistajalta Instagramissa viestin, koska hän oli kuullut huhuja siitä, että olen Balilla. Omistaja kysyi, haluaisinko käydä hänen kahvilassaan, mutta sitä hän ei tiennyt, että olin juuri silloin siellä – mikä yhteensattuma! Tämä päättyi siihen, että omistaja tarjosi koko tilauksemme.

Kerro uudesta tilistäsi @smoothlikeanna ja mitä voimme odottaa näkevämme siellä!

Haluan tilillä @memysmoothiesandlife pitää kuvavirran tyylikkäänä, koska se on tuotemerkkini ydin. Perustin @smoothlikeanna-tilin siksi, että voin hieman vapaammin kokeilla uusia juttuja ja samalla antaa uutta ulottuvuutta ensimmäiselle tilille. Tilillä @smoothilikeanna tulette näkemään enemmän Reelsejä tutoriaalien muodossa sekä saatte vinkkejä ja pääsette kurkistamaan kulissien taakse – kuten TikTokissa, missä toimin myös nimellä @Memysmoothiesandlife.

NICE CREAM:
– 1 mitallinen Forever Ultra Chocolatea
– 1 dl kookosjuomaa
– 3 pakastettua ylikypsää banaania
– 1 tl kaakaota
Sekoita kaikki blenderissä, kaada seos kulhoon ja koristele haluamillasi hedelmillä ja marjoilla.

JÄÄTELÖPUIKOT:
– 1 mitallinen Forever Ultra Vanillaa
– 1 dl kookosjuomaa

– 3 ylikypsää banaania
– Valinnainen: sinistä spirulinajauhetta, vaaleanpunaista pitaya-jauhetta tai butterfly hernejauhetta (saadaksesi lisää väriä)
Sekoita kaikki blenderissä, jaa seos jäätelömuotteihin ja laita pakastimeen yön yli.