Italialainen ruoka on yksinkertaista ja elinvoimaista. Paistista pastaan, risotosta säilykkeisiin, keitoista kastikkeisiin, italialainen ruoka on suosittua ympäri vuoden. Italialainen ruoka on erittäin kuuluisaa: rakastettua ja väsymättä kopioitua kaikkialla maailmassa.

Täyttävät yhdistelmät ja lämpimät maut tekevät italialaisesta ruoasta ihmisten rakastamaa ympäri maailman. Välimerellisessä ilmastossa sijaitsevasta Italiasta on tullut runsaan maku- ja ruokavalikoiman kotimaa, jossa painotetaan tuoretta, kauden tuotteista valmistettua ruokaa.

Voit tilata italialaista ruokaa myös verkosta. Tutustu eri verkkosivustojen tarjouksiin. Alla esittelemme joitakin kuuluisia italialaisia ruokia.

Insalata di Arance e Finocchi

Piristä illallispöytääsi lisäämällä väriä lautasille. Tämä oranssi, samalla makea ja hapan salaatti on varmasti erinomainen alkuruoka.

Pääruoka

Pasta on tyypillisen italialaisen aterian suosituin pääruoka. Haluatkin ehkä kokeilla valmistaa tätä mainitsemisen arvoista spagettiruokaa. Siihen lisätään useita raaka-aineita, jotka tekevät siitä todella maukkaan ja tyydyttävän aterian.

Pasta all’Amatriciana

Tämä tomaatti-pekonispagetti on täydellinen pääruoka niille, jotka haluavat ravitsevan ja herkullisen lounaan tai illallisen.

Lisukkeet

Lisää ateriaan vaihtelua tarjoamalla lisämakua lisukkeilla. Lisukkeeksi sopii erinomaisesti kasviksia tai leipää sisältävä ruokalaji. Upota hampaasi upeaan, minkä tahansa aterian täydentävään lisukkeeseen.