Valio lanseeraa toukokuussa helppokäyttöisiä ja käyttövalmiita dippaustuotteita sekä on-the-go -maitokahvijuomia, jotka täydentävät retki- tai piknikeväät ja piristävät kesäkeittiön tarjoiluja.

Espresso House Caffè Latte – kotimainen vaihtoehto maitokahvijuomiin

Valio ja Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House vastaavat maitokahvijuomien kasvavaan kysyntään kesällä uudella on-the-go -maitokahvijuomasarjalla. Makuina ovat kahviloiden suosituimmat lattemaut: Espresso House Caffè Latte Original, Espresso House Caffè Latte Caramel ja Espresso House Caffè Latte Vanilla.

Kaupan kylmähyllystä löytyvät kotimaiset maitokahvijuomat ovat laktoosittomia, ja ne on pakattu 250 ml uudelleen suljettavaan pakkaukseen. Uudet on-the-go -maitokahvijuomat tarjoavat Espresso Housen viihtyisää kahvilatunnelmaa, missä ikinä kuljetkin.

Uusi Valio Koskenlaskija® valkosipuli-juustodippi – reilusti maukua ja tuntua

Koskenlaskija® -tuoteperhe täydentyy toukokuussa uudella dippipikarilla Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi valkosipulilla. Se on markkinoiden ainoa aidosti juustoinen dippipikari, joka tuo ruokaa aitoa mehevyyttä.

Kuluttajatestin perusteella valkosipulin maku kiinnostaa suomalaisia vahvasti. Se on monipuolinen käyttöyhteyksiltään, mutta sopii etenkin dippi- ja hampurilaiskäyttöön, viestintäpäällikkö Aino Laakso kertoo.

Suomalaiset haluavat helppoja ratkaisuja sekä arkiseen ruoanlaittoon että herkutteluun. Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi valkosipuli vastaa toiveeseen tarjoamalla itse tehtyä vähällä vaivalla. Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi -tuotteet toimivat lämpimänä ja kylmänä, sekä dippinä että kastikkeena, ja ne on tehty aidosta juustosta.

Ruoanlaittajat ovat kiinnostuneita mausta ja vaihtelusta tutuissakin tuotteissa kuten Koskenlaskijassa. Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi valkosipuli kiinnostaakin varmasti kesäisiä herkuttelijoita niin valmiina dippinä, kastikkeena kuin ruoanvalmistuksessakin, Laakso sanoo.

Valio sekoitti kermaviilidipin valmiiksi

Nyt on myös dippailu entistä helpompaa, sillä uusissa Valion Maustetuissa Kermaviileissä kermaviili ja dippimauste on valmiiksi sekoitettu. Suosikkimaut American ja Ranch maistuvat niin sipsien kuin kasvistenkin kaverina ja käyttövalmiit tuotteet on myös helppo ottaa mukaan retkelle tai tarjoilla grilliherkkujen lisukkeena.

Tällä hetkellä markkinoilla ei ole valmiita kermaviilipohjaisia dippikastikkeita, vaan osat on hankittava erikseen. Valio maustetut kermaviilit poistavat ylimääräisen työvaiheen ja tarjoavat samalla vaivattoman herkutteluhetken tuomaa hyvää fiilistä, Aino Laakso iloitsee.

Tutkimusten mukaan Suomessa 37 % kaikesta ostetusta kermaviilistä käytetään dippailuun, joka on tärkeä osa vapaa-aikaa ja erilaisia illanistujaisia. Valion kermaviileistä 26 % käytetään sipsien dippailuun ja 9 % kasvisten dippailuun.

Dippailu sinänsä nähdään itsensä hemmotteluna, joten suomalaiset ovat valmiina panostamaan siihen hieman enemmän kuin arkiruokaan ja päivittäisiin ruoanvalmistustuotteisiin. Valion Maustetuissa Kermaviileissä helppous ja hyvänmakuinen tuote ovat yhdessä paketissa.

Lue lisää
Koskenlaskija-reseptipankki
Espresso House -maitokahvijuomat