Arla Suomi lanseeraa ensimmäisenä maailmassa Arla Foodsin uuden globaalin Arla &More -brändin Suomessa elo-syyskuussa 2018. Arla &More -tuotesarja vastaa tämän hetken kuluttajatrendeihin uudenlaisilla, innovatiivisilla välipaloilla ja pienillä aterioilla, jotka on kehitetty erityisesti paljon liikkeellä olevan nykykuluttajan tarpeisiin.

– Halusimme kehittää välipalakategoriaa nykyiseen tarjontaan nähden tarjoamalla terveellisempiä, luonnollisempia ja täyttävämpiä vaihtoehtoja. Siksi loimme Arla &Moren, joka tarjoaa helpon tavan pysyä täydessä vireessä koko päivän ajan, tuotesarjan kehittämisessä alusta lähtien mukana ollut Brand & Category Manager Betina Karvinen kertoo.

Ensimmäisten Arla &More -tuoteinnovaatioiden keskiössä ovat kaura ja siemenet yhdistettynä maitotuotteisiin. Maitotuotteet ovat luonnostaan proteiini- ja ravinnepitoisia, ja kun niihin yhdistetään ravitsevia raaka-aineita, kuten kauraa ja siemeniä, niistä saadaan entistä täyttävimpiä ja ravitsevampia. Arla &More -tuotteiden kehityksessä on kiinnitetty erityisesti huomiota pureskeltavuuteen, joka on tärkeä osa kylläisyyden tunnetta.

Arla &More -brändin alle lanseerataan syksyllä 2018 kuusi tuoteinnovaatiota: kaksi Kaurapuuroa, kaksi Smoothiea ja kaksi Jogurttia. Arla &More -tuotteisiin on yhdistetty kuluttajien toiveet lisäaineettomuudesta ja sokerin välttämisestä.

– Arla &More Kaurapuuro on todellinen tähtituote, jonka voi lämmittää kätevästi pakkauksessa. Kaurapuurot sisältävät muun muassa auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä sekä tattaria, Betina Karvinen kertoo.

Välipala muuttuu pieneksi ateriaksi

Yhä useampi korvaa perinteisen kolmen aterian mallin uudenlaisella joustavalla syömisellä ja nauttii päivän aikana useita välipaloja tai pieniä aterioita. Toisilla siihen johtaa nopeatahtinen elämänrytmi ja kiire arjessa. Toiset taas ovat tehneet tietoisen valinnan syödä useammin mutta vähemmän kerrallaan.

– Ihmiset haluavat olla hyvässä vireessä ja ylläpitää tasaista energiatasoa pitkin päivää. Kun syö usein pieniä aterioita, ei tule ylimääräisiä mielitekoja ja olo on tasaisempi, Betina Karvinen toteaa.

Arla &More -uutuudet tulevat kauppoihin 22.8. alkaen.

Tuotetiedot:

Arla &More Kaurapuuro, Omena-Kaneli (200 g)

Pehmeän täyteläinen omena-kanelikaurapuuro tattarilla ja kurpitsansiemenillä on ravitseva ja täyttävä välipala, jonka voi nauttia joko kylmänä tai lämpimänä. Omena antaa puurolle pehmeän makeuden ja kaneli suloisen mausteisuuden. Kaurasuurimot ja kurpitsansiemenet tuovat kaurapuuroon miellyttävän pureskeltavuuden. Lämmitä halutessasi mikrossa minuutin ajan myyntipakkauksessa. Mukana lusikka, joten voit nauttia Arla &More Kaurapuuron milloin vain, missä vain!

Arla &More Kaurapuuro, Vanilja-Kardemumma (200 g)

Pehmeän täyteläinen vaniljakardemummakaurapuuro auringonkukansiemenillä ja tattarilla on ravitseva ja täyttävä välipala, jonka voi nauttia joko kylmänä tai lämpimänä. Ripaus valkosuklaata, aitoa vaniljaa ja kardemummaa tuovat puuroon pehmeän makeuden. Kaurasuurimot ja auringonkukansiemenet tuovat kaurapuuroon miellyttävän pureskeltavuuden. Lämmitä halutessa mikrossa minuutin ajan myyntipakkauksessa. Mukana lusikka, joten voit nauttia Arla &More Kaurapuuron milloin vain, missä vain!

Arla &More Jogurtti, Mansikka-Valkoinen Persikka (200 g)

Kauraisessa mansikka-persikkajogurtissa on miellyttävä, pehmeä koostumus ja mukavasti pureskeltavaa kauran, auringonkukansiementen, tattarin ja hedelmien ansiosta. Arla &More -jogurttia ei ole makeutettu valkoisella sokerilla, vaan se saa makeutensa luonnollisesti hedelmistä ja hedelmämehuista. Jogurtti on kätevässä annospakkauksessa, jonka mukana tulee lusikka. Nauti milloin vain, missä vain! Tuote on gluteeniton / sisältää gluteenitonta kauraa.

Arla &More Jogurtti, Mustikka-Karhunvatukka (200 g)

Kauraisessa mustikka-karhunvatukkajogurtissa on miellyttävä koostumus ja mukavasti pureskeltavaa kauran, auringonkukansiementen, tattarin ja hedelmien ansiosta. Arla &More -jogurttia ei ole makeutettu valkoisella sokerilla, vaan se saa makeutensa luonnollisesti hedelmistä ja hedelmämehuista. Jogurtti on kätevässä annospakkauksessa, jonka mukana tulee lusikka. Nauti milloin vain, missä vain! Tuote on gluteeniton / sisältää gluteenitonta kauraa.

Arla &More Smoothie, Kookos-Ananas (250 ml)

Täyteläinen ja raikas, kaurainen kookos-ananasjogurttijuoma sopii erinomaisesti nautittavaksi kiireen keskellä ja on helppo ottaa mukaan; esimerkiksi aamupalaksi, välipalaksi tai nautittavaksi ennen treeniä. Kookosta ja ananasta sisältävässä jogurttijuomassa on hyppysellinen inkivääriä ja kurkumaa, jotka tuovat pirteän twistin makuun – lisäksi kaura tuo kylläisyyden tunnetta. Arla &More Smoothieta ei ole makeutettu valkoisella sokerilla, vaan se saa makeutensa luonnollisesti hedelmistä ja hedelmämehuista. Tuote on gluteeniton / sisältää gluteenitonta kauraa.

Arla &More Smoothie, Vadelma-Karpalo (250 ml)

Täyteläinen ja raikas, kaurainen vadelma-karpalojogurttijuoma sopii erinomaisesti nautittavaksi kiireen keskellä ja on helppo ottaa mukaan; esimerkiksi aamupalaksi, välipalaksi tai nautittavaksi ennen treeniä. Vadelmaa, karpaloa ja punajuurta sisältävässä jogurttijuomassa on hyppysellinen hunajaa ja karpaloa, jotka tuovat makeutta ja happokkuutta makuun – lisäksi kaura tuo kylläisyyden tunnetta. Arla &More Smoothieta ei ole makeutettu valkoisella sokerilla, vaan se saa makeutensa luonnollisesti hedelmistä ja hedelmämehuista. Tuote on gluteeniton / sisältää gluteenitonta kauraa.