Familia Mare tuo markkinoille aivan uudenlaiset tuotteet pakastekalakategoriaan. Mikrossa valmistuvat Familia Mare Turskafilee aurinkokuivatulla tomaatilla sekä Familia Mare Punakampelafilee yrttikastikkeella helpottavat kotikokin arkea.

Maukkaan kala-aterian valmistaminen on helppoa. Kahden fileen pakkauksissa myytävät Turskafilee ja Punakampelafilee on pakattu yksittäin paistopusseihin. Kala kastikkeineen kypsennetään mikrossa omassa paistopussissaan. Kala ja kastike valmistuvat 3-4 minuutissa. Lisukkeeksi sopii vaikkapa keitetyt perunat tai höyrytetyt kasvikset.

– Arjen kiireissä toivotaan helppoa ja nopeaa, mutta maukasta ja terveellistä. Kuluttajat haluaisivat syödä enemmän kalaa, mutta sen valmistaminen koetaan hankalaksi. Familia Mare uutuudet ovat vastaus näihin haasteisiin, kertoo markkinointipäällikkö Laura Kosonen.

Tuotteet ovat lisäaineettomia ja gluteenittomia ja säilöntäaineettomia. Familia Mare tuotteissa oleva MSC-ympäristömerkki kertoo vastuullisesta toiminnasta ja kestävien kalakantojen käytöstä.

Tuotteet löytyvät K-Citymarketien ja muiden K-ruokakauppojen valikoimista ja pakkauksen hinta on noin 4,5 euroa.