Sinebrychoffilta tulee kevään aikana markkinoille reilu tusina aivan uutta panimojuomaa. Yksi selkeimmin erottuva trendi on happamien ja kirpeiden makujen suosio. Lisäksi Suomen suosituin* olutmerkki Karhu tuo markkinoille Suomen toiseksi suosituimman oluttyypin*, India Pale Alen eli IPA:n – joka on Karhun ensimmäinen pintahiivaolut.

Karhu Ruis IPA on suodattamaton India Pale Ale, jonka valmistuksessa on käytetty ruista. Tässä tummahkossa IPA:ssa maistuu maltaan makeus ja rukiin tuoma mausteisuus. Kokonaisuuden täydentää raikas amerikkalaistyylinen humalointi.

Brooklyn Bel Air Sour –hapanolut on kevään uutuus Brooklyn Breweryltä. Kirpeän uutuusoluen lisäksi Sinebrychoff tuo markkinoille uudistuneen Brooklyn Defender Golden IPA:n.

Sinebrychoff esitteli jo tammikuussa uuden juomabrändin ja kaksi uutuusmakua. Trokari-tuotemerkin ensimmäiset maut ovat kirkas Salaperäinen paroni – gin & greippi sekä kurkulla raikastettu Sulava tanssija –vodkatonic. Laadukkaat suomalaiset premium-juomasekoitukset tulivat sekä kauppaan että ravintolamyyntiin.

Omena, erityisesti punainen omena, on yhä siiderimakujen ykkönen tällä hetkellä. Toinen vahva elintarviketrendi – niin oluessa kuin vaikkapa makeisissa – on happamuus, ja Golden Cap Red Apple Sour yhdistääkin nämä kaksi kuluttajien tämän hetken suosikkia.

Somersby Red Rhubarb on raikas siideri, jonka sopivan kirpeä maku sopii suomalaisille raparperin ystäville.Suomalaiset ovat maustettujen siiderien ystäviä. 43 % kaikista siidereistä Suomessa oli maustettuja vuonna 2016.*

Inkivääri on vahva makutrendi maailmalla. Suomeen inkivääri tulee nyt Garage-juomaperheen uutena makuna. Garage Hard Ginger Ale on luonnollisen raikas inkiväärillä terästetty alkoholijuoma

Fuze Tea –jääteeperhe päivittää jääteekategorian tarjonnan vastaamaan tämän päivän kuluttajien vaatimuksia.  Fuze Tea on uudenlainen ja Suomessa ennen näkemätön juomasekoitus, jonka raikkaat maut syntyvät sekoittamalla mustaa tai vihreää teetä, hedelmämehua ja yrttejä herkulliseksi yhdistelmäksi. Fuze Tea -juomien tee on vastuullisesti tuotettua ja kaikki juomat ovat hiilihapottomia sekä vähäkalorisia.

Battery Energy Drinkin kevään 2018 uutuus on Battery Blueberry – suomalaiseen makuun raikkaan mustikkainen,piristävä juoma.Battery Blueberry on Batteryn ensimmäinen puhdas marjamaku. Mustikka on suomalaisten suosikkimarjoja ja sopii energiajuomaan erinomaisesti.

Schweppes Mojito tuo Suomen suosituimman mikserin valikoiman yhden viime vuosien suosituimmista drinkkimauista – minttuisen mojiton.


  1. Karhu Ruis IPA https://sinebrychoff.fi/newsroom/karhu-ruis-ipa-1/
  2. Trokari Sulava Tanssija ja Salaperäinen Paroni https://sinebrychoff.fi/newsroom/trokari-drinkit/
  3. Fuze Tea –  Sitruuna / Persikka-Hibiskus / Mango-Kamomilla https://sinebrychoff.fi/newsroom/fuze-tea-jaateet/
  4. Brooklyn Bel Air Sour ja Defender IPA https://sinebrychoff.fi/newsroom/brooklyn-bel-air-sour-ja-brooklyn-defender-golden-ipa-1/
  5. Somersby Red Rhubarb https://sinebrychoff.fi/newsroom/somersby-red-rhubarb-makea-raparperisiideri/
  6. Garage Hard Ginger Ale https://sinebrychoff.fi/newsroom/garage-hard-ginger-ale-raikas-inkivaarin-kirpeys/
  7. Golden Cap Red Apple Sour https://sinebrychoff.fi/newsroom/golden-cap-red-apple-sour-1/
  8. Battery Blueberry https://sinebrychoff.fi/newsroom/battery-blueberry-1/
  9. Powerade Sitrus Lime, uudistuvat Sprite, Hyvää päivää ja Bonaqua https://sinebrychoff.fi/newsroom/virvoitusjuomauutuuksia-kevaalla-2018/
  10. Schweppes Mojito https://sinebrychoff.fi/newsroom/schweppes-mojito/

Jakelu kauppoihin ja ravintoloihin alkaa viimeistään 19.3. – osa juomista on jo myynnissä.

Sinebrychoff valmistaa juomansa mahdollisimman vähällä määrällä vettä. Vuonna 2017 käyttämämme vesimäärä per valmis juomalitra oli vain 2,1 litraa – yksi maailman tehokkaimpia. Carlsberg-konsernin asettamien Together Towards ZERO –kestävän kehityksen strategian tavoitteiden mukaan koko panimokonserni puolittaa vedenkäyttönsä vuoteen 2030 mennessä.

Kaikissa Sinebrychoffin myymissä alkoholituotteissa on linkki kohtuullisesta alkoholinkäytöstä kertovaan sivustoon kohtuullisesti.fi. Lisäksi juomissa on varoitusmerkintä, jossa muistutetaan, että autoilu ja alkoholi eivät sovi yhteen.