Familia Verde® vastaa kasvisaterioiden kasvavaan kysyntään kahdella uudella tuotteella: Chili con Tofu ja Välimeren kasvisrisotto. Tuotteet ovat lämmittämistä vaille valmiita, ja ne sopivat mainiosti niin kiireiseen arkeen kuin retkievääksi.

Familia Verde kasvisateriat ovat täysin uudenlainen tuote Suomen markkinoilla. Ateriat on valmistettu laadukkaista luomuraaka-aineista ja niissä on runsaasti kasviksia. Tuotteiden ainesosaluettelosta löytyy ainoastaan luonnollisia ainesosia. Kaupan kuivahyllystä löytyvät tuotteet ovat mikrovalmiita, eikä niihin tarvitse lisätä mitään. Lämmitys onnistuu myös vesihauteessa.

Familia Verde® Chili con Tofu täysjyväriisillä on vegaaninen versio klassisesta Chili con Carnesta. Sen maku syntyy luomutomaateista, -kidneypavuista ja -paprikasta sekä ripauksesta chiliä. Chili con Tofu on vegaaninen ja gluteeniton.

Familia Verde® Välimeren kasvisrisotto sisältää parhaita auringon kypsyttämiä kasviksia (kesäkurpitsaa, munakoisoa ja paprikaa) sekä täysjyväriisiä. Täyteläinen maku on peräisin luomu parmesan- ja emmental- juustoista.

Familia Verde Chili con Tofu ja Välimeren kasvisrisotto myydään 250 gramman pakkauksissa ja ne löytyvät K-Citymarketien sekä muiden hyvinvarusteltujen K-ruokakauppojen hyllyistä lokakuusta alkaen. Pakkauksen hinta on noin 3 euroa.