Fazer leipomoiden syksyn valikoima kasvaa marraskuun myötä ihanilla Snacks-uutuuksilla, jotka on tehty kaurasta ja rukiista. Fazer Snacksit ovat terveellisempi vaihtoehto naposteluun tai välipalaksi. Ne sopivat esimerkiksi leffaherkuiksi tai pikkujouluissa tarjottavaksi. Oululainen Jälkiuunilastu hurmaa valkosipulilla ja Oat Snacks tuo kauran rukiin rinnalle. Uutuudet ovat kaupoissa jo nyt.

Snacksit nyt rapeampana kuin koskaan

Kuluttajien toivemaku: Oululainen Jälkiuunilastu Kynsilaukka, 130 g

Oululainen Jälkiuunilastut ovat lunastaneet paikkansa kuivaleipähyllyssä. Uusi maku täydentää jälkiuunilastujen perhettä koukuttaen valkosipulin ystävät. Jälkiuunilastut sopivat vaikka pikkujouluihin naposteltavaksi sellaisenaan tai dipin kanssa.

Leivottu 100 % suomalaisesta viljasta. Joutsenmerkki. Pakkauksen kuoren voi kierrättää muovinkeräykseen ja sisällä olevan pahviastian kartonkikeräykseen.

Fazer Oat Snacks Paprika & Herbs, 150 g

Rukiiset Fazer Snacksit saavat rinnalleen kauraisat snacksit, joissa on miellyttävä rakenne ja sopivasti puruvastusta. Oat Snacksien herkullisen maun takaa ruistaikinajuuri ja korkea (84 %) kaurapitoisuus. Snacksien pinnalla on runsaasti maistuvia kasviksia ja yrttejä. Snacksit sopivat esimerkiksi dippien kanssa nautittavaksi.

Tuote on runsaskuituinen ja lisäaineeton. Sopii vegaaniseen ruokavalioon. Avainlipputuote. Pakkauksen voi kierrättää muovinkeräykseen.