Kanariansaarten ruoka on sekoitus alkuperäisväestön Guanchen, espanjalaisen, latinoamerikkalaisen, ja afrikkalaisen keittiön sekoitus. Kanariansaarten lämpimästä ilmastosta johtuen kevyet ateriat syödään tavallisesti niin, miten ne on helpointa sulattaa. Kala, hedelmät, ja tuoreet vihannekset muodostavat ruokavalion lihan ohella, jota käytetään pataruoissa tai syödään pihveinä.

Keittobanaanit

Kanariansaaret ovat Euroopan ainoa keittobanaanien maahantuoja. Nämä herkulliset banaanit ovat pieniä ja aromaattisia, ja tavallisesti kuivattuja. Mousse de Gofio on gofiosta (viljajauhoista), miel de palmasta (palmuhunajasta) ja keittobanaaneista tehtyä jälkiruokaa, ja se on älyttömän herkullista.

Tapas

Tapas on espanjalainen konsepti, ja tapaksia syödään tavallisesti ennen lounasta tai illallista olut- tai viinilasillisen kanssa. Tapa on pieni ruoka-annos, joka tarjoillaan kanapeen, pinchon (eli tikussa), tai pienen ruoka-annoksen muodossa perinteisen reseptin mukaan.

Papas Arrugadas tai Papa Sancochada

Tavallisesti tapaksien muodossa, tämä on todella suolaisessa vedessä keitetty perunaruoka, joka tarjoillaan mojo piconin, kylmän ja tulisen, chilistä, valkosipulista, paprikasta, ja öljystä tehdyn kastikkeen kanssa.

Arepat

Nämä ovat pieniä kakkusia (meksikolaisia voileipiä), jotka on tehty maissijauhoista, täytetty lihalla, juustolla, tai makealla mangolla.

Kalat

Sillä Kanariansaarilla kala on usein paikallista, on helppoa huomata, kuinka kalaa ja mereneläviä käytetään paikallisissa ja kansainvälisissä ruoissa. Eri kalalajit sisältävät meribassin, makrillin, papukaijakalan, hylkyahvenen, safiirikalan, ja boguekalan. Kala valmistetaan yhdellä seuraavista tavoista – suolattuna, paistettuna, tai jareado-tavalla (aurinkokuivattuna ja sitten maustettuna). Teneriffalla suosittu kalaruoka on Sancocho Canario, eli suolattu siika mojo-kastikkeessa.

Näiden lukuisten Kanariansaarten ruokien maistaminen on pakollista vieraillessasi yhdessä näistä hämmästyttävistä saarista.

JUOMAT

Olut

Kanariansaarilla on kolme paikallisesti tuotettua olutta, jotka ovat Dorada, Reina, ja Tropical.

Barraquito

Tunnetaan myös nimellä Barraco, joka on Kanariansaarten kahvierikoisuus, ja se on todella suosittu Teneriffalla ja La Palmalla. Barraquito on tehty kahvista, maidosta, tiivistetystä maidosta, ja siirappisesta viinasta nimeltä Cuarenta y Tres.

Näiden ruokavaihtoehtojen ohella Kanariansaaret tarjoavat myös paljon muuta viihdykettä, kuten lukuisat vesiurheilumahdollisuudet, uhkapelaamisen lukuisilla kasinoilla, erinomaisen sään, kauniit rannat, paljon historiaa, ja lämpimän ympäristön.  Kasinoissa voit nauttia monenlaisista peleistä, kuten blackjackista, ruletista   saatavana useimmiten online-kasinoissa, kuten Suomikasino.

Viini

Viinin tuottaminen on osa kanarialaista perinnettä. Monet paikalliset ihmiset tekevät oman viininsä hedelmistä tai itsekasvattamistaan viinimarjoista. Paikallinen makea Malmsey-viini on tuotettu Lanzaroten tuliperäisillä viinitiloilla.