Apetitin kevään uutuuksissa yhdistyvät kasvispainotteisuus, hyvä maku ja arjen helpottaminen.

”Uudet Apetit Rouhea Porkkana-kvinoapyörykät taipuvat moneen; ne voi sujauttaa pitaleivän väliin tai nauttia perinteisemmin perunamuusilla. Uusissa pizzoissa on puolestaan isosti makua ja rakennetta. Maustetut perunasiivut nostavat perinteiset perunapakasteet uudelle tasolle: valmiiksi siivutettuina ja maustettuina ne sopivat monenlaisiin uuniruokiin tai ihan sellaisenaan”, listaa Apetitin kasvisruokamestari Teemu Hursti.

Apetit Rouhea Porkkana-kvinoapyörykkä

Apetit Rouhea Porkkana-kvinoapyörykkä on uusi vegaaninen vaihtoehto, jossa yhdistyvät tutut raaka-aineet ja uusi makumaailma. Porkkana-kvinoapyöryköiden raaka-aineena on kotimaista keltaista ja oranssia porkkanaa, kvinoaa, auringonkukansiemeniä, inkivääriä ja vegaanista juustoa. Pyörykät on päällystetty rapealla ja gluteenittomalla paneroinnilla.

Porkkana-kvinoapyörykkä on gluteeniton, laktoositon, soijaton ja proteiinipitoinen sekä se on myös Sydänmerkki-tuote.

”Rouhea Porkkana-kvinoapyörykkä täydentää mainiosti vegaanisten pyöryköiden tuoteperhettä, sillä Punajuuripyörykkä on jo aiemmin löytänyt tiensä kasvispyöryköiden ystävien lautasille. Molemmat pyörykät tuovat kasvikset lautasen keskelle ja niillä voi helposti lisätä kasvisten käyttöä monella tapaa”, Hursti sanoo.

Apetit Kasvisjauhispizza Mexican Nacho ja Papa Rafkin Spicy & Salami

Uusi Kasvisjauhispizza Mexican Nacho on odotettu uutuus supersuosittujen Kasvisjauhispizza Originalin ja Vegeloverin rinnalle. Sen täytteinä on rouhittua Apetit kasvisjauhista, rapeita nachoja ja makeita pisarachilejä, pepperonichilejä sekä päällä erinomaiseksi todettua vuustoa eli vegaanista juustoa. Kasvisjauhispizza Mexican Nacho on vegaaninen ja soijaton.

Toisessa uutuuspizzassa makumaailma on rakennettu suositun täytteen, eli salamin ympärille. Papa Rafkin Spicy & Salamin täytteinä on suomalaisesta lihasta valmistettua salamia, grillattua paprikaa sekä meheviä pepperonichilejä. Päällä on laktoositonta, kotimaista emmental-edam-juustosekoitusta.

”Papa Rafkin -pizzat ovat tunnetusti täyttä pizzaa laidasta laitaan. Kasvisjauhispizza Mexican Nacho puolestaan yllättää tasapainoisella maullaan ja rapeilla nachoilla”, Hursti kertoo.

Molemmat uutuuspizzat valmistetaan Pudasjärvellä.

Apetit Kotimainen Perunasiivut yrttiset ja Apetit Kotimainen Perunasiivut sour cream & onion

Uudet Apetit Yrttiset Perunasiivut ja Sour cream & onion -maustetut perunasiivut ovat oikeaa pikaruokaa kiireiseen arkeen: tyhjennä pussi vuokaan, lisää joukkoon esimerkiksi kalaa, kanaa tai vaikka Kasvisjauhispyöryköitä ja lorauta päälle kermaa. Uusilla perunasiivuilla valmistat maukkaat kiusaukset ja muut uuniruoat helposti ja nopeasti. Ja lopputulos on varmasti herkullinen!

”Perunasiivut toimivat myös sellaisenaan ja valmistuvat uunipellillä noin 20 minuutissa. Ne sopivat myös erinomaisesti grillisesonkiin herkullisena lisukkeena”, Hursti vinkkaa.