Tamminen tuo helmikuussa 2018 päivittäistavarakauppoihin 100% antibioottivapaasti kasvatettua Rotukarjan naudanlihaa. Tuoteperhe sisältää kattavan valikoiman kuluttajapakattuja naudanlihatuotteita arkikäyttöön, herkutteluhetkiä unohtamatta.

Alle 20% suomalaisesta naudanlihasta on Rotukarjaa. Tunnetuimmat Suomessa kasvatettavat liharodut ovat Aberdeen Angus, Charolais, Hereford, Limousin ja Simmental. Tammisen Rotukarja naudanliha on kotoisin valikoiduilta, suomalaisilta kotitiloilta, joissa lajityypilliseen kasvatukseen erikoistuneet tilalliset huolehtivat vastuullisella toiminnallaan nautojen hyvinvoinnista.

Rotukarjan terveys ja hyvinvointi ovat vahvasti sidoksissa tuottajaan, joka takaa karjalle ensiluokkaiset olosuhteet suunnitelmallista kasvatustapaa toteuttamalla. Suomalainen Rotukarjaketju on luonnollisesti puhdas, jonka johdosta mikrobiologisia lääkkeitä käytetään harvoin.

”Olemme luoneet järjestelmällisen toimintamallin laatuketjuumme, yhteistyössä emokonsernimme HKScan Finland Oy:n kanssa. Tämä mahdollistaa eläinten lääkityksen ja erityisesti lääkitsemättömyyden seurannan koko rotukarjaketjussamme”, kertoo toimitusjohtaja Pasi Tamminen.

”Tammisen sopimustiloilla eläinkohtaisia lääkintätietoja ylläpidetään viranomaisten ja tilallisten toimesta. Tämän ansiosta voimme vastata 100% antibioottivapaasti kasvatetun naudanlihan lisääntyneeseen kysyntään”, jatkaa Pasi Tamminen.