Lohjan lounasravintolakierros osa 14: Amar’s Grillhouse

Vielä pari ravintolaa jäljellä ja tänään oli vuorossa niistä kaikista uusimman eli vanhan Rosmariinin tiloihin avautuneen Amar’s Grillhousen vuoro. Amar’s Grillhouse on tehnyt täydellisen remontin tiloihin ja nyt ravintola on oikean ravintolan näköinen. Lounaan hinta 9,20€ tarjoiltuna seisovasta pöydästä sisältäen ruokajuomana veden ja kahvin ruoan jälkeen.

Alkusalaatti

WP_20140522_009.jpg

Ravintolan alkusalaatti ei ole liian usealla vaihtoehdolla pilattu, mutta silti vaihtoehtoja on keskivertoravintolaa enemmän. On kaalisalaattia, jugurttipohjaista, fetaa, tomaattia, valkosipulia, oliiveja yms ja vaihtoehtojen lisäksi vielä erilaisia lisukkeita salaatin joukkoon mm. krutonkeja. Keittona oli tänään porkkana-palsternakkakeittoa, mikä olikin hyvä ja piristävä kokemus. Salaatista sai kohtuullisen helposti itselleen ”soveltuvan” ja keitto oli hyvää, joten lounas sai positiivisen alun.

Pääruoka

CHILLI CON CARNE G,L
FISH&CHIPS L
GRILLIBROILERIA, METSÄSTÄJÄN KASTIKE L
PASTA CARBONARA L
RIISIÄ

Eli valittavana oli montaa eri sorttia ja hyvään tapaan kuuluu, että kaikkea maistetaan lautasia säästelemättä.

safkaa.png

Ensimmäiselle lautaselle pääsi riisiä, chili con carnea ja kanaa. Näistä chili con carne ei ollut erityisen hyvää mutta grillibroileri metsästäjänkastikkeessa oli sen sijaa oikein maukasta, mehevää ja yksinkertaisesti hyvää.

safkaa2.png

Toiselle lautaselle pääsikin jo fish’n’ships ja pasta carbonara ja näistä yksikään osa ei pettänyt. Perunat olivat lämpimiä, rapsakoita ulkokuoreltaan, pehmeitä sisältä, ei liian öljysiä. Kala oli todella mehevää ja maukasta ja pasta carbonarassa maistui sekä kastike että kastikkeen kinkku – hyvä lounas vain jatkui eteenpäin hyvillä makunautinnoilla.

Jälkiruoka

amars.png

Valitettavasti tykkään itse syödä lättyni lämpiminä ja itse tehdyllä kermavaahdolla, joten tämän lounaan jäähtyneet lätyt ja purkkikermavaahto eivät hetkauttaneet liiemmin. Lätyt itsessään olivat ok ja kaikki tuli syötyä ja kahvin nauttimisen jälkeen pystyin ”vyörymään” henkilökuntaa kiitellen ulos ravintolasta.

Arvostelu

Melkein keskustassa sijaitseva Amar’s Grillhouse oli tämänpäiväisen lounaan perusteella selvästi suositeltavissa oleva ravintola, ainakin lounaalle. Yksikään ruokalaji ei pettänyt, vaikka en tänään pavuista (joista yleensä pidän) ja purkkikermasta pitänytkään. Henkilökunta on ystävällistä ja pöydistä ja niiden siisteydestä pidetään huolta.

Suosittelen.

Arvosana: 9