Ravintola lounaskierros 2016, 4/13: Happy Joe ravintola

Tällä viikolla tutustumme Lohjan ravintolamaailman tuoreimpaan tulokkaaseen, Happy Joe’s sporttibaariin. Ravintolan puitteet ovat vaikuttavat jo sisäänastuessa: seinillä lepää urheilijoiden pelipaitoja ja ravintolan yleisilme on tyylikäs ja hillitty. Erityiskiitokset tilat saavat siisteydestä ja henkilökunta aktiivisesti piti paikat puhtaina. Henkilökunta oli myös iloista ja palvelualtista.

Perjantain lounas – alkusalaatti

salaatti_1.jpg

Perjantain lounas koostui tunnetusti BBQ-lounaasta. Tarjolla oli BBQ-porsaankylkeä, kananuijia, mac’n cheeseä, paprikakeittoa, maissia ja cajun-perunoita. Alkusalaattipöytä oli runsas ja vaihteleva. Joitakin salaatteja oli myös maustettu yrteillä, joka loi rikkaamman makumaailman ja täydensi salaatteja. Vihannekset olivat tuoreita ja mehukkaita.

Pääruoka

Pääruokaan siirtyessä tarjoilu oli erittäin positiivinen yllätys. Alkukeitto oli maukasta ja koostumukseltaan ei ollenkaan vetistä. Keitto oli selkeästi maustettua ja lievän tulista, mutta ei kuitenkaan niin tulista, että olisi peittänyt muut maut alleen. Onnistunut teos kaikinpuolin. Mutta se possunkylki… Voin kertoa, että allekirjoittanut ei ole ikinä syönyt niin erinomaista BBQ-possunkylkeä. Koostumus oli täydellisen murea ja maustekastike korosti makua ja toi pientä mausteisuutta lihaan. Aivan täydellistä.

keitto_0.jpg

Nappisuoritus oli myös cajun-mausteiset perunat. Perunat oli kypsennetty juuri oikein, joten koostumus ei ollut kategoriaa ’muusi’ tai ’kivenmurikka’. Cajun-maustetta oli käytetty hyvin ja kokonaisuus oli kaikinpuolin tasapainoinen. Mac ’n cheesen tekemisessä oli käytetty vahvemman makuista juustoa, joka oli miellyttävä yllätys. Maissit olivat hyvin kypsytettyjä ja niitä oli hieman maustettu, joka korosti maissin omaa mehevää makua. Ainoana miinus mainintana listaamme kananuijat. Liha oli kuivahkoa ja nuijat eivät oikein maistuneet miltään. Selvästi lounaan ja kokonaisuuden heikoin lenkki.

Kaikenkaikkiaan lounas oli erittäin positiivinen kokemus aina puitteista, henkilökunnasta ja ruoasta lähtien. Haluamme myös kiittää Happy Joe’s-ravintolaa asiakkaiden kuuntelemisesta. Olemme käyneet ravintolassa kerran aikaisemmin avajaisviikolla ja parannus oli selkeä. Ravintola on saanut paljon palautetta asiakkailta ja on hienoa, että tiskin toisella puolella tajutaan se, että asiakkaillehan tätä ruokaa tehdään sammioittain. Ruoat myös maustetaan muullakin kuin suolalla ja pippurilla.

bbq.jpg

Arvosana 9+

Pros:

+Salaattipöytä
+Ruoat
+Mausteiden käyttö

Cons:

-Kananuijat